I. GAZİ ODYOLOJİ SEMPOZYUMU: VESTİBÜLER SİSTEME FONKSİYONEL BAKIŞ SEMPOZYUMU
7 Aralık 2023 | 09:00

Sayın Hocalarımız, Sevgili Meslektaşlarımız ve Çok Değerli Öğrenci Arkadaşlarımız,

Cumhuriyetimizin 100. Yıl onuruna, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef koyduğu bilimin ışığına katkı vermek amacıyla ülkemizde ve dünyada çok sık karşılaşılan baş dönmesi ve dengesizlik üzerine hep birlikte düşünelim istiyoruz. Bu nedenle bu güne kadar yapılan toplantılardan farklı olarak fonksiyona odaklanarak daha somut bir bilgi paylaşımı olmasını arzu ettik. Fonksiyonel bakış üzerinden düşüneceğiz, tartışacağız ve özellikle öğrencilerimiz başta olmak üzere hepimiz somut çıktılarla sempozyumdan ayrılmayı amaçlıyoruz. Bu çerçevede ilk gün yoğun bir teorik standart oluşturup ikinci gün pratik uygulamalarla programımızdan önemli çıktılar almayı planlamaktayız.

Cumhuriyetimizin 100. Onur Yılı’na yönelik bu aktivitede aynı zamanda Cumhuriyetin ilk kuşağından cumhuriyet ışığını bizlere taşıyan otolojinin duayyen hocalarından Prof. Dr. Necmettin Akyıldız hocamızı da aramızda görmenin mutluluğunu yaşayacağız.

İlk gün Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Enver Hasanoğlu salonunda, ikinci gün Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirilecektir. İkinci gün workshoplar ile uygulamalı eğitim yapılacaktır.

Toplantıda teknoloji ve sanayi paydaşlarımız stand açarak güncel gelişmeleri bizlerle paylaşacaklardır.

Milletimiz ve ülkemiz adına nice 100 yıllar için tüm enerjimizle sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

SEMPOZYUM BAŞKANLARI
Prof. Dr. Bülent GÜNDÜZ
Doç. Dr. Recep KARAMERT

SEMPOZYUM SEKRETERYASI
Dr. Arş. Gör. Burak KABİŞ
Dr. Öğr. Üyesi Bilgehan TEKİN DAL
Dr. Drilon PULA

SEMPOZYUMA İİT DETAYLI BİLGİLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

background image